followma.blogg.se

Följ oss i vår strävan efter ett eget företag!

Ojojoj!

Publicerad 2012-10-20 12:36:55 i

Här händer det mycket - fast samtidigt ingenting alls känns det som! Vi är mitt uppe i lokalletning och samtal med både kläder och smyckesleverantörer.

Samtidigt jobbar vi på båda två - Anna på sitt nya jobb i butik och jag i salongen där jag hyr en plats för tillfället!

Därför är det lite tyst på denna blogg - för allt vi gör är ju förhandlingar! Men sen när vi väl kommit nånstans lovar vi att hålla er uppdaterade!

Bjuder på en liten nagelbild sålänge!

Ojoj, idag händer det mycket!

Publicerad 2012-10-10 20:48:00 i Allmänt

Idag har vi fått svar från 2 olika leverantörer från asien som gärna vill ha oss som kunder, så nu ligger massvis av jobb framför oss med att välja ut ett startsortiment och göra en budget, samt kolla upp alla tullregler... puh, starta eget är mycket jobb, men fy tusan vad kul det är!!

Dessutom har jag nu mailat hyresvärden till lokalen vi tittade på igår, och förklarat att vi är mycket intresserade! Så håll alla tummar och tår nu!

Letar lokal...

Publicerad 2012-10-09 19:40:01 i

Nu har vi varit och kollat på lokal nr 2! Första lokalen vi tittade på låg perfekt på hägerstensvägen men var alldeles för stor för oss, hela 66 kvm!

Denna lokal som vi kollade på idag passar oss mycket bättre! Bara 30 kvm varav 20 är butiksyta.

Superfin lokal i midsommarkransen som vi båda blev kära i! Självklart var det lite att fixa (just nu är den mintgrön, lila och orange!) men absolut ingenting som inte går att fixa med lite färg!

Så håll tummarna nu för att vi får denna gulliga lilla lokal i hjärtat av midsommarkransen!

Nystartat!

Publicerad 2012-10-09 15:04:26 i Allmänt

Välkommen hit!

Bloggen kommer följa oss i vårt arbete och vår strävan efter ett eget företag och en egen butik. Än så länge har vi inte hunnit så långt, så passa på att vara med från början!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela